RESULTATERFINANS

Lær å lære ved hjelp av e-læring

De som jobber med personal- og organisasjonsutvikling skal få sin egen e-læringsportal om et par måneder. Dermed kan de lære hvordan man lærer ved hjelp av e-læring, og lære dette videre til sine medarbeidere.

Therese Werenskiold
5. jan. 2001 - 11:39

Foreningen Senter for Personal- og Organisasjonsutvikling (SPO) bygger nå sammen med Edvantage Group AS en e-læringsportal for de som arbeider innen personal, organisasjon og ledelse.

Portalen blir å finne på SPOs nettsted fra og med mars i år. Kursene som tilbys på portalen skal i hovedsak dekke fagområdet personal og organisasjonsutvikling, men vil også inneholde enkelte kurs innen økonomi, kommunikasjon og markedsføring.

Mulighetene som ligger i innhold og omfang av e-læring er enorme og vil få store konsekvenser for kompetanseutvikling i arbeidslivet, tror Even Bolstad, som er daglig leder i SPO.

- Derfor er det ekstra viktig at de som har ansvar for organisasjonsutvikling og opplæring selv har erfaring med å bruke denne nye læringsarena, sier han i en pressemelding.

E-læringsportalen har to hovedoppgaver; å gi faglig påfyll til brukerne og å lære hvordan det er å lære ved hjelp av e-læring.

- Vi har lagt vekt på å gi et kompetansetilbud med lav brukerterskel og moderat pris. Gjennom å tilby e-læring til dem som arbeider med å utvikle andres kompetanse og ferdigheter vil SPO bidra til en økt kunnskap om og økt bruk av e-læring i Norge, sier Bolstad.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.