NYTT OM NAVN

Lær kidsa koding dobler staben

Har ansatt community manager.

Laura Svenheim bringer med seg lang og bred erfaring innen frivillighetsarbeid, samt et brennende interesse for barn og teknologi, ifølge Lær kidsa koding.
Laura Svenheim bringer med seg lang og bred erfaring innen frivillighetsarbeid, samt et brennende interesse for barn og teknologi, ifølge Lær kidsa koding. Foto: Olav Heggø
Dette er en Ekstra-sak som noen har delt med deg. Abonnere for å få full tilgang til alt innhold.

Etter det som beskrives som en omfattende prosess med mange gode søkere, samt bistand fra et rekrutteringsbyrå, kan Lær kidsa koding nå presentere sin nyeste tilvekst.

Laura Svenheim er ansatt som community manager i Lær kidsa koding. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

– Jeg gleder meg til å jobbe med og støtte opp disse fantastiske frivillige. De er mennesker fra hele landet, som velger å gi en del av tiden sin til å hjelpe barn og unge med å bedre forstå teknologien rundt dem. Det er et meget viktig arbeid, sier Svenheim i en pressemelding.

Hun blir kollega med daglig leder Julie Hansson Tangen, som begynte tidligere i år.  Ansettelsen dobler i praksis staben.

1 +1 = kjempeløft

I sommer ble det kjent at Lær kidsa koding er tildelt et millionbeløp fra Forskningsrådet. Denne støtten styrker foreningen betraktelig, og gjør det mulig å gå fra én til to ansatte, som de har kalt et kjempeløft.

– På vegne av styret og meg selv, ønsker jeg Laura velkommen til å være med og bidra til det viktige arbeidet for barn og unge i hele landet, i samarbeid med alle de frivillige, kodeklubbene og alle andre samarbeidspartnere, sier Tangen i en pressemelding.

Foreningen Lær kidsa koding er etablert for å bistå den frivillige grasrotbevegelsen Lær kidsa koding både økonomisk og administrativt med å nå sine formål. 

Der skjer blant annet gjennom prosjekter og aktiviteter, bistand til kodeklubber over det ganske land og Kodetimen, som årlig gir over 100.000 norske skoleelever en innføring i programmering.

Har du tips til Nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde!

Les også

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.