Lær touch på nettet

Nå kan du over Internett lære deg å skrive raskere på datamaskinen. Det norske programmet WinTouch Office lanseres i disse dager i egeninternettversjon.

Stadig flere profesjonelle arbeidsoppgaver utføres ved hjelp av tastatur. Vi skriver mer enn noen gang, mange av oss - for ikke å si de fleste - har en relativ lav skrivehastighet fordi vi bruker feil skrivemetodikk.

En undersøkelse viser at de som bruker touchmetoden ikke bare skriver betraktelig raskere enn de av oss som ikke bruker samtlige av sine ti fingre på tastaturet, men de utsettes også for mindre slitasjeskader. Målinger viser at man ved å lære touchmetoden fort kan mangedoble skrivehastigheten. Det er interessante tall, når man vet at en bedrift fort kan spare 20.000 kroner per ansatt dersom skrivehastigheten økes med kun 50 prosent. Dette har fått Pride Communications AS til å utvikle WinTouch, et touch-opplæringsprogram som har vært på markedet siden 1992, og som nå flyttes online. Dermed kan den effektive touchmetoden nå læres både på jobb, på skolen og hjemme, uavhengig av tid, sted og lokal installering. Et eget administrasjonssystem gir også full oversikt på klassens eller bedriftens totale gevinst, målt i tid og penger.


- WinTouch Offices nettversjon er laget på bakgrunn av kravspesifikasjoner fra næringslivskunder som ønsker at ansatte skal lære seg touch-metoden både på jobb og hjemme, samtidig som den økonomiske effekten for hele organisasjonen kan måles direkte, sier daglig leder Svein Inge Leirgulen i Pride - eier og produsent av programmet.

Dagblad-portalen Start.no er produktets første portaldistributør, melder Pride.

Du kan selv måle hvor raskt du skriver, og evaulere programmet via disse sidene.

Til toppen