GOOGLE

Lærte programmering med Youtube – nå jobber han i Google

Daniel Aasen Andersen studerte markedsføring på BI da han fikk interesse for IT. Han ville ikke starte på nytt med IT-studier, og lærte det han trengte på egen hånd.

Daniel Aasen Andersen foran mose-veggen på Google-kontoret i Oslo. Langveggen i auditoriet er kledd i mose for å gi bedre luft og skape en følelse av å være ute. Mye av stilen på det norske kontoret er norsk natur, forteller Andersen
Daniel Aasen Andersen foran mose-veggen på Google-kontoret i Oslo. Langveggen i auditoriet er kledd i mose for å gi bedre luft og skape en følelse av å være ute. Mye av stilen på det norske kontoret er norsk natur, forteller Andersen Foto: Google
15. apr. 2020 - 05:15

At Daniel Aasen Andersen skulle ende opp med IT-jobb i Google, var det lite som tydet på. Han var i full gang med å studere markedsføring på BI da han merket en økende interesse for IT. Han var imidlertid allerede så skolelei, at å starte skolen på nytt for å studere IT var uaktuelt.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.