JUSS OG SAMFUNN

Lag dine egne trykksaker i nettleseren

Mediateam Orkla Trykk i Skien er først ute i verden med den nye produksjons løsningen MetaAd fra HelioGruppen Norge AS. Med MetaAd kan Mediateam utarbeide annonser, DM-er og liknende trykksaker for sine kunder, og kunden selv kan gå inn på Internett og lage egne versjoner for ulike regioner eller lokale butikker.

Vaktsjef
18. aug. 2000 - 04:25

Kunden kan selv bytte ut bilder eller tekstinnhold, men bruken er likevel noe begrenset for kunden får ikke anledning til å endre på utseende typografisk eller designmessig.

De begrensede redigeringsmulighetene til tross, mange vil nok ta en ekstra titt på løsningen ettersom det eneste du trenger for å benytte den er en enkel PC med en hvilken som helst nettleser installert.

Utviklerne hos Mediateam kan selv velge det ombrekkingsverktøyet de er mest komfortable med - eksempelvis QuarkXpress, PageMaker, InDesign eller liknende - for å designe maldokumentene, eller benytte eksisterende dokumenter.

Når kunden har gjort de ønskede endringer kan hun se en forhåndsvisning av det endelige produktet i løpet av meget kort tid, for så å klikke på en godkjenningsknapp som sender hele produktet direkte til trykkeriet.

Hele løsningen er knyttet opp til Mediateams tekst- og bildedatabase DC4, hvor både maldokumenter og de tilpassede versjoner ligger lagret.

Siden de fleste av Mediateams kunder er store kjeder vil det ofte være behov for lokale varianter av reklamemateriellet.

- Det har vært et strategisk valg hos oss å involvere kundene våre mest mulig i den verdikjeden som skal til for å få fram et reklameprodukt, sier administrerende direktør Terje Andersen i Mediateam Orkla Trykk i en pressemelding.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.