Lag egne musikk-CDer

Du som ikke har CD-spiller som støtter MP3 har muligheten til å ta med dine beste sanger i bilen eller på bussen.

Du som ikke har CD-spiller som støtter MP3 har muligheten til å ta med dine beste sanger i bilen eller på bussen.

Mange har etterhvert fått en ganske OK samling av MP3-filer, og mange av dem igjen skulle nok gjerne ha hørt på dem på hjemmestereoen sin eller i bilen - og det finnes visstnok fremdeles folk som har CD-spillere som ikke støtter MP3 (*tsk* *tsk*;o).

For å lage en vanlig musikk-CD av MP3-filene må man først konvertere filene til et format CD-spilleren forstår, og deretter brenne dem på CD med omtrent hvilket som helst CD-brennerprogram. Et av programmene som konverterer MP3 til et forståelig format, med stil, er MP3 to Wave Converter. Her dytter man inn en MP3 i ene enden og får servert en wav-fil i andre enden etter litt jobbing.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned MP3 to Wave Converter

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen