Lag flash uten flash på en svjisj

Du trenger slett ikke all verdens kompetanse for å lage flash-animasjoner. Du trenger ikke engang flash...

Du trenger slett ikke all verdens kompetanse for å lage flash-animasjoner. Du trenger ikke engang flash...

digitoday har også tidligere omtalt SWiSH i vår nettjuvél-spalte. Nå foreligger versjon 1.51 av programmet, som blant annet kan skilte med noen nye effekter samt muligheten til å bruke bilder og lyder i tillegg til tekst,

Versjon 1.51, som er den første virkelig omfattende oppgraderingen av programmet siden versjon 1.0 så dagens lys, leveres som gratis oppgradering for eksisterende kunder.

Blant nyhetene i versjon 1.51 er muligheten til å importere GIF-, JPEG- og PNG-bilder. Dessuten kan SWiSH nå importere lydfiler på filmsnutter (SWiSH kan hente inn såvel MP3-filer som bortimot hvilken som helst WAV-fil). Tre nye effekter - Vortex, Blur og 3D Spin - er også lagt til, i tillegg til at verktøyet kommer med et nytt installasjonsprogram som skal gi færre problemer under innlegging.


Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned SWiSH 1.51 her

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999 og tidligere nettjuveler vinter 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen