BEDRIFTSTEKNOLOGI

Lag tegninger med Skype

Foreløpig bare til én plattform.

Det er nå mulig å lage og sende tegninger med Skype-klienten for Windows Phone 8.x.
Det er nå mulig å lage og sende tegninger med Skype-klienten for Windows Phone 8.x. Bilde: Nokia, Skype. Montasje: digi.no
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
21. okt. 2014 - 11:15

Konkurransen i markedet for lynmeldingstjenester for mobile har blitt hardere de siste årene, ved at flere nykommere raskt har blitt populære. Leverandørene av de etablerte tjenestene kan ikke lenger hvile på sine laurbær, men må stadig gjøre nye forsøk på å få oppmerksomhet. Lansering av ny funksjonalitet er én måte å gjøre dette på.

Microsoft-eide Skype kunngjorde i går at klienten for Windows Phone 8.x nå har fått støtte for tegning. Man kan enten lage en enkel tegning eller illustrasjon fra bunnen av, tegne i et fotografi eller lage en egenhendig veibeskrivelse i et kart fra Bing.

Det er ikke oppgitt om denne funksjonaliteten også vil bli inkludert i klienter for de øvrige plattformene Skype er tilgjengelig for, eller om tegningene kan vises hos mottakere som benytter dagens Skype-klient på en annen plattform enn Windows Phone.

Den nye versjonen av Skype for Windows Phone skal dessuten inkludere ytelsesforbedringer, støtte for HD-skjermer og mulighet til å logge inn med Skype-konto i stedet for Microsoft-konto.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.