FORBRUKERTEKNOLOGI

Lagrer private filer i Kindle Library

Alt som kan skrives ut fra en pc kan overføres til Amazons e-bokleser.

I Windows utforsker kan man merke flere filer samtidig og så høyreklikke for å sende dem til ens private Kindle Library.
I Windows utforsker kan man merke flere filer samtidig og så høyreklikke for å sende dem til ens private Kindle Library.
13. jan. 2012 - 09:47

Amazon tilbyr en gratis Windows-applikasjon, Send to Kindle, for å overføre ethvert dokument som kan skrives ut, til selskapets e-bokleser.

Applikasjonen krever at man har registrert en fysisk Kindle: Det er ikke nok å ha en Kindle-applikasjon for smartmobil eller pc.

Bruken er svært enkel. Man kan høyreklikke på filnavnet i Windows utforsker og velge «Send to Kindle», eller man kan sende et åpent dokument til utskrift og velge «Send to Kindle» i listen over skrivere.

Dokumentet lagres i ens private Kindle Library der den behandles som en hvilken som helst e-bok. Det blir følgelig tilgjengelig for lesing på ethvert apparat med en Kindle-applikasjon.

For den som stadig har mange digitale dokumenter å lese gjennom, er fordelen åpenbar: En Kindle er lett å bære med seg og har ekstremt lang batterilevetid sammenliknet med nettbrett og pc-er.

Det loves en tilsvarende «Send to Kindle»-applikasjon for Mac.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.