Lang ventetid for å få nytt batteri fra Dell

Kunder som venter på å få nytt batteri kan måtte smøre seg med tålmodighet.

Lang ventetid for å få nytt batteri fra Dell

Kunder som venter på å få nytt batteri kan måtte smøre seg med tålmodighet.

Dells tilbakekalling av 4,1 millioner batterier på verdensbasis skaper leveringsproblemer som gjør at mange må vente en stund før de kan få sitt nye batteri.

2,7 millioner av batteriene som må byttes er i USA. Der er det nå lange telefonkøer inn til selskapet og kundene må vente i opptil 20 arbeidsdager før de får nytt batteri.

    Les også:

De nordiske landene har ikke det samme volumet. I Sverige dreier det seg om cirka 38.000 batterier. Svenske Dell vet ikke om deres kunder risikerer å vente like lenge.

- Det er for tidlig å si. Vi har opprettet spesielle telefonsentraler utover våre vanlige supporttjenester for å kunne håndtere dette, sier Helena Fuchs, produktsjef i Dell Sverige til IDG.se.

I Norge dreier det seg om enda færre batterier. Hans Christian Seime fortalte til digi.no tidligere denne uken at det dreier seg om 2.992 batterier i Norge.

På den ene siden kan det være en fordel at det dreier seg om færre batterier i de nordiske landene og dermed mindre kø, men på den andre siden så kan de nordiske landene få en lavere prioritet fordi omfanget ikke er så stort her.

Til toppen