Langtrekkende fjernkontroll for PC-en

Amerikanske SnapStream Media tilbyr en radiobasert fjernkontroll for vanlige Windows-PC-er.

Amerikanske SnapStream Media tilbyr en radiobasert fjernkontroll for vanlige Windows-PC-er.

Det å koble PC-en til tv-en for å se på for eksempel weboverførte tv-sendinger, blir stadig mer populært. Riktignok begynner også stuetilpassede PC-er å komme på markedet, men de fleste velger nok fortsatt å ha PC-en stående et annet sted en i stua.

Da kan det være greit å kunne kontrollere PC-en, uten å måtte gå inn i det andre rommet, hver gang noe skal startes, stoppes eller endres.

SnapStream Media tilbyr en RF-basert fjernkontroll med navnet Firefly. I motsetning til de infrarøde signalene fra fleste fjernkontroller for tv-er og lignende, kan RF-signalene trenge gjennom vegger. SnapStream angir dog ikke hvor lang rekkevidde Firefly har, men dette avhenger nok en del av hva eventuelle vegger er laget av.

I tillegg til selve fjernkontrollen, leveres Firefly med en USB-basert mottaker og programvare som direkte støtte til en omkring 80 multimedieprogrammer for Windows. I tillegg følger det med et eget program for enkel navigasjon blant mediefilene.

Prisen på fjernkontrollen er omtrent 50 dollar. Om den vil bli tilgjengelig i Norge, er ikke kjent. Det er mulig å bestille den fra SnapStreams nettsted, men frakten til Norge koster også 50 dollar.

Til toppen