Lanserer driftspakke for småbedrifter

IBM lanserer en pakke for småbedrifter, med løsninger for drift av PC-er og servere.

IBM lanserer en pakke for småbedrifter, med løsninger for drift av PC-er og servere.

IBM melder om et pakketilbud til små og mellomstore bedrifter, med løsninger for styring, drift og sikring av IT-infrastrukturen.

Tivoli Express Portfolio inneholder verktøy for automatisk vedlikehold av PC-parken, servere og lagringsenheter samt sikkerhetsløsninger. Verktøyene i Express-pakken er rimeligere og enklere å implementere enn de vanlige Tivoli-løsningene, men skal tilby de samme eller tilsvarende ressurser som tilbudet til storbedrifter.

Systemdelen i Tivoli Express er rettet mot å oppdage og løse problemer i PC-er og servere før de utvikler seg til driftsforstyrrelser eller driftsstans. Den har vært testet i betaversjon hos mer enn 100 bedrifter. Etter nedlasting fra Internett kan programvaren, ifølge IBM, være installert og klar til bruk på et par timer.

Verktøyet for lagringsenheter brukes til å administrere og automatisere sikkerhetskopiering og gjenoppretting av data. Det kan også framskaffe data i forbindelse med revisjon og myndighetspålagt rapportering.

ID-delen, Tivoli Identity Manager Express, kan hindre inntrengingsforsøk fra folk som prøver seg på brukernavn og brukerkontoer som ikke er blitt fjernet.

    Les også:

Til toppen