Lanserer ny Windows Media Player

Den tiende utgaven av Windows Media Player blir tilgjengelig torsdag ettermiddag.

Den tiende utgaven av Windows Media Player blir tilgjengelig torsdag ettermiddag.

Microsoft annonserte onsdag at en den endelige utgaven av Windows Media Player 10 vil gjøres tilgjengelig klokkas 15* i dag, norsk tid. Til nå har programmet bare vært tilgjengelig i en betautgave.

Blant nyhetene i den nye utgaven, som foreløpig bare vil være tilgjengelig på engelsk og fransk, er den innebygde Digital Media Mall, hvor brukerne kan bestille musikk og video fra en rekke nettbutikker. Amerikanske brukere vil ha tilgang til CinemaNow, Musicmatch, MusicNow, Napster, Wal-Mart Music Downloads og en testutgave av MSN Music, som også er blitt gjort tilgjengelig i dag.

    Les også:

Windows Media Player 10 skal også støtte overføring av musikk til mer enn 70 bærbare musikkavspillere, inkludert automatisk synkronisering av hele mediebiblioteker til Windows Mobile-baserte Portable Media Center, som også kommer i salg i dag.

Den nye Media Player-utgaven har i tillegg fått et oppgradert utseende, jukeboks-funksjonalitet som skal gjøre det enklere for brukere å finne fram til mediesporene de er på jakt etter. Brukerne skal kunne rippe CD-er til enten WMA eller MP3 med høy bitrate.

Windows Media Player 10 vil altså senere i dag bli tilgjengelig på denne siden.

* Korrigert i ettertid

Til toppen