Lar bedrifter bytte ut ISDN med IP-telefoni

Broadnet angriper en av Telenors mest lønnsomme kundegrupper innen telefoni.

Broadnet angriper en av Telenors mest lønnsomme kundegrupper innen telefoni.

Bredbåndsselskapet Broadnet angriper en av Telenors mest lønnsomme kundegrupper på telefoni: Bedrifter med egen telefonsentral. Broadnet tilbyr disse bedriftene en IP-telefoniløsning med gratis tellerskritt.

Overgangen innebærer at bedriftene ikke trenger å investere i nytt telefoniutstyr. Målgruppen for tilbudet er nærmere 60 000 norske bedrifter som i dag har egen ISDN-sentral.

Broadnet oppgir følgende priseksempel: En pakke med symmetrisk internettaksess i 2 Mb/s, åtte bylinjer og gratis tellerskritt for alle samtaler med fasttelefoner i Norge koster 1 990 kroner per måned. Dette skal gi en årlig besparelse på godt over 12 000 kroner bare på fastavgiftene sammenlignet med internettaksess og ISDN fra Telenor. I tillegg kommer besparelser i form av rimeligere tellerskritt til utlandet og gratis norgestakst.

Broadnet lover i neste omgang å fjerne tellerskrittene til fasttelefon mot de øvrige landene i Norden og videre mot resten av Europa, på samme måte som allerede skjer i privatmarkedet.

Til toppen