Lar IT-kvinner få fart på karrieren

Od@ lar IT-kvinner ta karrieresteg til beste for seg og bedriften. Nå starter IKT-Norge et nytt kull.

Lar IT-kvinner få fart på karrieren

Od@ lar IT-kvinner ta karrieresteg til beste for seg og bedriften. Nå starter IKT-Norge et nytt kull.

Od@, IKT-Norges framgangsrike utviklingsprogram for kvinnelige ledertalenter, starter nå sitt tredje kull.

– Alle IKT-bedrifter som tror de er effektive og innovative kunnskapsbedrifter, har ikke stor nok lommebok til å kutte ut kvinner, sier prosjektleder Heidi Austlid.

Austlid mener Od@ gir IKT-selskaper mulighet til få full uttelling og utnytte potensialet i sine kvinnelige ansatte. Hensikten med Od@ er å øke samspillet mellom kvinner og menn, og med det skape innovasjon i IKT-næringen.

– Resultatene fra de to foregående Od@-kullene er oppsiktsvekkende gode: Absolutt alle kvinnene har tatt karrieresteg og tatt større faglig og personalmessig ansvar, sier Austlid.

Hun peker på at rekrutteringsutfordringene i bransjen er nå store. Mer enn noen gang er det viktig å satse på mangfold blant ansatte. Å satse på kvinnelige ansatte vil garantert gi gevinster for bedriften, mener Austlid.

Od@ talentprogram tilbyr ett års intensiv fokus på strategisk ledelse og faglig vekst for hver enkelt deltager. Kvinnene matches med etablerte kvinnelige og mannlige ledere som de jobber tett sammen med i ett år. I tillegg kommer fagsamlinger, prosjektoppgave og individuell coaching.

Det er flere opplysninger på IKT-Norges nettsted: Om Od@ talentprogram.

    Les også:

Til toppen