Larry Ellison viet til romantisk forfatterinne

Etter åtte års forlovelse inngikk Oracle-sjef Larry Ellison sitt fjerde ekteskap før jul.

Tirsdag fortalte 59 år gamle Oracle-sjef Larry Ellison til San Francisco Chronicle at han hadde giftet seg 18. desember med sin forlovede gjennom åtte år, romanforfatteren Melanie Craft. Avisas redegjørelse bærer preg av at de to kvinnelige journalistene virkelig har kost seg under skrivingen, og fortjener å leses: Larry Ellison's most important merger: Oracle CEO ties knot with novelist at Woodside estate; Steve Jobs takes wedding photos.

Blant faktaopplysningene som er verdt å få med seg, er at ekteskapet er Crafts første og Ellisons fjerde. Craft er utdannet antropolog og arkeolog, og skriver romaner om parforhold. Den første, A Hard-Hearted Man, ble utgitt i 1998, den andre, Trust Me, i 2003.

Crafts tredje roman, Man Trouble, skal utgis i mai. Den handler om en romanforfatter som setter seg fore å forføre en playboy milliardær og omdanne ham til familiefar. Den skal være inspirert av en avisartikkel der det ble påstått at Craft selv var et påfunn fra markedsavdelingen i Oracle for å gi Ellison – kjent havseiler, jagerflyver og beinhard forretningsmann – et mykere image.

San Francisco Chronicle har ellers innhentet uttalelser fra blant annet en ledelsespsykolog – om hvorfor det stort sett er bra for et selskap at toppsjefen gifter seg – og forfatteren Mike Wilson, kjent for boka The Difference Between God and Larry Ellison (God Doesn't Think He's Larry Ellison) som nylig er gjenutgitt som billigbok.

Ellison har to barn, henholdsvis 17 og 21 år gamle, fra sitt tredje ekteskap fra de også for Oracle turbulente årene 1983–86.

Bryllupsfotograf og Ellisons beste venn, Apple-sjef Steve Jobs, har ennå ikke stilt bildene til rådighet for mediene.

Les mer om:
;