KARRIERE

Lasse Gimnes blir redaktør i Kampanje

Lasse Gimnes, tidligere VG-journalist og kommunikasjonsdirektør i SOL, overtar nå redaktørjobben i Kampanje etter Tord Langmoen.

Therese Werenskiold
16. des. 1998 - 11:20

Gimnes sa opp sin stilling i Scandinavia Online (SOL) med øyeblikkelig virkning i november. I går ble han ansatt som ny ansvarlig redaktør i Kampanje.

Forlagssjef i Hjemmet Mortensen, Rolf Hanche-Olsen, sier til digi.no at de har vært svært heldige som har fått tak i denne mannen.

Lasse Gimnes (32) har tittel cand. polit. fra Universitetet i Oslo, hvor han har hovedfag i Medier og Kommunikasjon. I studietiden var han innom VG Sporten og Osloavisen.

I 1992 begynte Gimnes som journalist i VG Rampelys, og ble deretter hentet over til TV Norge i 1996 som informasjonsdirektør, og etterhvert også markedsdirektør. I 1997 begynte han sin karriere i SOL, først som informasjonsdirektør, og på slutten som kommunikasjonsdirektør.

- Vi føler at han har en relevant bakgrunn for Kampanje; både journalisterfaring og stor kunnskap om mediebransjen, sier Hanche-Olsen. Gimnes tiltrer 4. januar neste år, og hans nye arbeidsgivere er fornøyd med at han kan begynne så raskt.

Tidligere Kampanje-redaktør Tord Langmoen sa opp sin stilling 1. november, da han ble headhuntet som forlagsdirektør til Landbruksforlaget. - Han har ikke hatt noe ønske om å slutte i Kampanje, sier Hanche-Olsen.

- Det er disse headhunterne...

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.