Last ned servicepakken til Office 2007

Microsoft kom i går med den første servicepakken til Office 2007. Den skal løse en rekke problemer.

Last ned servicepakken til Office 2007

Microsoft kom i går med den første servicepakken til Office 2007. Den skal løse en rekke problemer.

Selv om Office 2007 på ingen måte er det mest feilbefengte produktet til Microsoft, har selskapet valgt å slippe en servicepakke til produktserien bare et drøyt år etter lanseringen. Pakken inkluderer både tidligere oppdateringer og en del nyheter til hvert av produktene Office 2007 består av.

    Les også:

Nesten alle forbedringene som er inkludert i Service Pack 1 (SP1) til Office 2007 er basert på tilbakemeldinger fra store og små kunder, enten i form av direkte kontakt med kundene eller via feilrapporteringssystemet Dr. Watson.

Microsoft lover at selskapet i hver av Office-applikasjonene i hvert fall har fjernet de fem feilene som oftest har fått applikasjonene til å krasje. I tillegg skal stabiliteten til flere av serverkomponentene ha blitt forbedret. Dessuten skal det ha blitt lagt til bedre støtte for kommende Windows Server 2008.

I tillegg til bedre stabilitet, har Microsoft også fokusert på ytelse og sikkerhet.

På ytelsessiden skal brukere som baserer seg på serverkomponenter for Office 2007 kunne se en betydelig bedring, mens Outlook 2007 bedre skal kunne håndtere åpning av store postbokser.

På sikkerhetssiden går ikke Microsoft i detalj, men oppgir at resultatene av selskapets nyeste forskning og applikasjonstesting er blitt inkludert.

Flere detaljer om servicepakken finnes i dette dokumentet (.docx).

I første omgang er Office 2007 SP1 bare tilgjengelig for manuell nedlasting og installasjon. Den norske versjonen av servicepakken er tilgjengelig her, mens den engelskspråklige kan lastes ned fra denne siden.

Filen som må lastes ned er på over 200 MB. Den er også tilgjengelig gjennom Microsoft Update-tjenesten.

Til toppen