Last ned siste testversjon av IE8

Bare den siste finpussen gjenstår.

Last ned siste testversjon av IE8

Bare den siste finpussen gjenstår.

Microsoft kunngjorde i går kveld at Internet Explorer 8 Release Candidate 1 (RC1) er klar for nedlasting på 25 ulike språk, inkludert norsk. Den kan installeres på Windows XP, Vista og Windows Server 2003 og 2008.

RC-utgaven er det Microsoft kaller «plattformkomplett». Med det mener Microsoft at den vil fungere nøyaktig slik den endelige versjonen skal fungere.

Siden Beta 2-versjonen av IE8 skal Microsoft ha gjort mange forbedringer knyttet til pålitelighet, ytelse og kompatibilitet. Det har blitt gjort noen endringer i forbindelse med InPrivate-funksjonen. Det skal også være lagt til funksjonalitet som gjør at brukere kan beskyttes mot «clickjacking». En beskrivelse av hva clickjacking er, finnes på denne siden.

Ifølge Dean Hachamovitch, daglig leder for utgivelsen av Internet Explorer, vil tilbakemeldingene om RC-versjonen være avgjørende for tidspunktet den endelige versjonen av IE8 blir gitt ut.

Microsoft lover å være svært forsiktige med å gjøre endringer mellom RC1-versjonen og lanseringsversjonen.

IE8 RC1 er tilgjengelig for nedlasting på denne siden. En mer omfattende oversikt over hva som er nytt, finnes her.

Hvis man har en betaversjon av Internet Explorer 8 installert fra før, bør man lese dette blogginnlegget før man installerer RC1-utgaven.

Til toppen