BEDRIFTSTEKNOLOGI

Latinamerikansk for Nera

Neras satsing på datterselskapet Nera Ltd. i Brasil gir nå resultater gjennom flere større kontrakter. Den største er med chilenske TexCom som omfatter ulike leverander se neste to årene til en verdi av 75 millioner kroner.

Frode Eriksen
29. okt. 1996 - 14:00

Venezuela og Bolivia er også representert blant kontraktene Nera nå har inngått.

- Tilstedeværelsen er en viktig faktor, sier informasjonssjef i Nera, Helge Skaar til digi:tele.

Skaar sier at Nera forventer å kunne få flere kontrakter i Latin-Amerika.

Datterselskapet i Brasil ble etablert i fjor. Nera er også representert i Venezuela og Columbia.

Ordrene som allerede er inngått omfatter ulike typer utstyr som PDH-, SDH- og Access Radio-utstyr. Rammeavtalen med Texcom omfatter blant annet leveranser av telekommunikasjonsutstyr i løpet av de neste to årene.

De første leveransene av PDH-, og SDH-utstyr til en verdi av 18 millioner kroner skal skje før nyttår. Texocm S.A planlegger investeringer på over 250 millioner kroner de neste fire årene for å forbedre og utvide tjenestene. Texcoms direktør har antydet at Nera vil spille en nøkkelrolle i Texcoms fremtidige utvikling.

I Bolivia har Nera undertegnet en kontrakt med Entel for levering av SDH-radiolinjeutstyr, til en verdi av 12 MNOK. Systemet skal være i drift i begynnelsen av desember. I Venezuela har Nera nylig mottatt nye ordrer til en verdi av nesten 50 millioner kroner Telcel, Neras største kunde i landet. Avtalen er inngått med T.DATA, et datterselskap av Telcel, og gjelder omgående levering av Access Link- utstyr. Dette markerer starten på et ordreomfang som kan komme opp i mer enn 400 radioterminaler i løpet av det neste året.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra