BEDRIFTSTEKNOLOGI

Latterkurs vant 100.000 kroner

For en knapp måned siden etablerte selskapet Liv og Lyst sine nettsider ved hjelp av gratistjenesten Mamut. I dag vant selskapet hovedpremien på Mamuts høstkonkurranse, og ble 100.000 kroner rikere.

Therese Werenskiold
20. okt. 1999 - 11:51

Liv og Lyst er et landsdekkende selskap som tilbyr latterkurs og -foredrag som de første i Europa. Selskapet er en typisk norsk, mellomstor bedrift med 29 sertifiserte kursinstruktører i alle landets fylker. På kursene går Liv og Lyst gjennom forskjellige latterøvelser som humre-latter, hilse-latter, en-meter latter og løvelatter.

- Etter at vi la opp eget nettsted på Mamut har vi fått flere henvendelser enn tidligere, og solgt flere kurs. Mange kunder sier også at de setter pris på å finne all informasjon om oss på ett sted, sier Fransisca Munck, daglig leder i Liv og Lyst, i en pressemelding.

Siden lanseringen i slutten av august, har Mamut opplevd stor pågang fra interesserte bedrifter og andre ikke-kommersielle organisasjoner. Over 3000 virksomheter har lagt opp nettsted på Mamut, noe som gjør Mamut til en av de største leverandørene av web-løsninger i Norge.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra