Lavest flypris og beste plass på 45 sekunder

Det danske reisebyrået TQ3 vil erobre Norge med WebBuster, en tjeneste som lar bedrifter sikre seg flyreise med beste plass og laveste pris på 45 sekunder.

TQ3 Travel Solutions AS opplyser å ha rundt 25 prosent av det danske markedet for forretningsreiser. Selskapet har utviklet et verktøy til intern bruk for å hjelpe konsulentene søke samtidig etter reiser med lavest mulig pris og ledige plasser. WebBuster er en web-basert utgave av dette verktøyet, PriceBuster. Det ble lansert i dag som en brukervennlig løsning der firmaer kan ordne reisene sine på egen hånd, og alltid være sikre på den gunstigst mulige kombinasjonen av plass, avgang og pris.

Under lanseringen av WebBuster i dag, ble det hevdet at selv trenede konsulenter har problemer med å finne fram gjennom flyselskapenes ulike tilbud og rabattstrukturer. Det er denne krevende jobben WebBuster tar seg av, samtidig som den søker etter ledige plasser på de ønskede avgangene. Følgelig kan en utrenet bruker på 45 sekunder få en like god tilbakemelding som fra en trenet konsulent etter en halv time. TQ3 garanterer at WebBuster-prisen er den som blir stående på fakturaen.

Det kreves ikke annet av brukeren enn at man taster reisemål, dato og navn på den reisende. WebBuster legger opp de aktuelle mulighetene i ett skjermbilde, og ordner bestillingen etter ett musklikk.

TQ3 sier WebBuster vil utvides til også å gjelde overnatting og leiebil. Tjenesten lanseres i alle skandinaviske land.

Til toppen