KORTNYTT

Lawson utvider sin ERP med beslutningsstøtte

På Lawsons hittil største kundesamling er det en rekke nyheter, blant annet «business intellgence».

Nytt brukergrensesnitt, egen rapporteringsløsning og ny driftsavtale med IBM er blant nyhetene fra Lawson årlige kunde- og partner arrangement i San Diego, USA. Arrangementet CUE 2007 har rekordoppslutning med over 5.000 deltagere, heter det i en pressemelding fra selskapet. Det er den første internasjonale kundesamlingen siden Lawson fusjonerte med Intentia.

Selskapets ERP-system M3, tidligere kjent som Movex, ble oppgradert, blant annet med et nytt brukergrensesnitt kalt Smart Client som gjør det mulig å tilpasse og personalisere grensesnittet til hver enkelt bruker. I tillegg kan eksterne dokumenter, to- eller tredimensjonale tegninger og video innlemmes i skjermbildene.

Lawson har videre utviklet en egen løsning for beslutningsstøtte, skreddersydd for kunder med selskapets ERP-løsning.

En utvidet avtale med IBM lar Lawson tilby sine kunder fjerndrift av ERP-løsningen, gjennom en ordning kalt Total Care Platinum. Fjerndrift skal bidra til innsparinger hos kunden ved å minimere behovet for egne IT-ressurser og infrastruktur. Driften av løsninger fra Lawson vil skje via de mange globale datasentrene til IBM Hosting.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.