KORTNYTT

Lawson utvider sin ERP med beslutningsstøtte

På Lawsons hittil største kundesamling er det en rekke nyheter, blant annet «business intellgence».

8. mars 2007 - 09:53

Nytt brukergrensesnitt, egen rapporteringsløsning og ny driftsavtale med IBM er blant nyhetene fra Lawson årlige kunde- og partner arrangement i San Diego, USA. Arrangementet CUE 2007 har rekordoppslutning med over 5.000 deltagere, heter det i en pressemelding fra selskapet. Det er den første internasjonale kundesamlingen siden Lawson fusjonerte med Intentia.

Selskapets ERP-system M3, tidligere kjent som Movex, ble oppgradert, blant annet med et nytt brukergrensesnitt kalt Smart Client som gjør det mulig å tilpasse og personalisere grensesnittet til hver enkelt bruker. I tillegg kan eksterne dokumenter, to- eller tredimensjonale tegninger og video innlemmes i skjermbildene.

Lawson har videre utviklet en egen løsning for beslutningsstøtte, skreddersydd for kunder med selskapets ERP-løsning.

En utvidet avtale med IBM lar Lawson tilby sine kunder fjerndrift av ERP-løsningen, gjennom en ordning kalt Total Care Platinum. Fjerndrift skal bidra til innsparinger hos kunden ved å minimere behovet for egne IT-ressurser og infrastruktur. Driften av løsninger fra Lawson vil skje via de mange globale datasentrene til IBM Hosting.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.