JUSS OG SAMFUNN

Ledende auksjonarius på Internett?

Auksjoner på nett kommer til å bli enda mer populært i fremtiden. Så langt har overveldende respons (nesten uten unntak) skapt store kapasitetsproblemer for de som har markedsført sine aktiviteter. Oppmerksomhet og profil har derfor vært viktigere enn det kommersielle utbyttet, skriver Digital Hverdags Bente Sollid i dagens stjernestreif.

Bente Sollid
5. mai 1998 - 10:26

"

Men det er så langt. For Internett er et ypperlig auksjonsmedium. Og det er kommersielle tilbydere allerede meget klar over. Auksjoner som går i sanntid, engasjerer og vanligvis sitter kundene igjen med et inntrykk av å ha gjort bedre handel enn hva de ellers hadde mulighet til.

I USA ønsker nettstedet Onsale velkommen til Internetts ledende Online Auksjon. Jeg skal ikke ta stilling til den påstanden, men det er interessant å se et nettsted som daglig åpner nye aksjoner innenfor mange forskjellige produkt-kategorier.

Trygt, rettferdig og privat, sier Onsale om egen virksomhet og henviser til sine retningslinjer for kundeservice. Auksjonene ledes av datamaskiner som følger et sett vel definerte regler. Nettstedet har egne "Super-Sites" for data produkter, elektroniske artikler og sport- og helseartikler.

Om ikke dette frister kan du forsøke tjenesten som åpner for "person-til-person-auksjon". Ønsker du å selge din gamle datamaskin, eller rett og slett starte din egen virksomhet hjemmefra - kan dette gjøres med utgangspunkt fra Onsales nettsted (se peker i margen til høyre).

Mange små virksomheter har startet i kjelleren hjemme - men ikke før Internett kom har distribusjon og markedsføring kunnet være global fra første dag!

Ikke dermed sagt at man lykkes!

"

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.