Abonner
KARRIERE

Ledere går til EDB Ergo

Henter hoder fra fra Microsoft og KPMG.

Hans-Henrik Merckoll i EDB Ergogroup har ansatt to nye ledere i selskapets konsulent-divisjon.
Hans-Henrik Merckoll i EDB Ergogroup har ansatt to nye ledere i selskapets konsulent-divisjon. Bilde: Marius Jørgenrud

EDB Ergogroup ansetter to nye ledere til sin konsulentavdeling og kan melde om at Microsofts Anne-Sofie Breivik og tidligere KPMG-partner Nils Einar Nilsen har meldt overgang.

Breivik vil få ansvar for EDB Ergogroup sin konsulentavdeling i Oslo mens Nilsen vil få ansvar for SAP-leveransene i Norge. De to vil derfor få sentrale roller i konsulentdelen til Norges største IT-selskap. 1100 av EDB Ergos totalt 10.000 ansatte jobber i konsulent-divisjonen.

– Både Anne Sofie Breivik og Nils Einar Nilsen er sterke IT-profiler fra det ypperste laget av den norske konsulent- og IT-bransjen. De to får nå ansvar for to av våre største og mest omfattende konsulentområder, og jeg ser frem til å starte samarbeidet om å videreutvikle EDB ErgoGroups konsulentvirksomhet i tiden fremover, sier Hans-Henrik Merckoll, konserndirektør for Consulting i EDB ErgoGroup i en pressemelding.

Nils Einar Nilsen begynte ved årsskiftet i EDB Ergogroup. Frem til da var han partner i revisjons- og rådgivningsselselskapet KPMG.
Nils Einar Nilsen begynte ved årsskiftet i EDB Ergogroup. Frem til da var han partner i revisjons- og rådgivningsselselskapet KPMG. Bilde: EDB Ergo
Anne-Sofie Breivik startet i EDB Ergogroup 1. mars. Hun kom fra stillingen som sjef for Microsoft Norge sitt storkunde-segment.
Anne-Sofie Breivik startet i EDB Ergogroup 1. mars. Hun kom fra stillingen som sjef for Microsoft Norge sitt storkunde-segment. Bilde: EDB Ergogroup

Nilsen har mer enn 25 års IT-erfaring og kommer fra stillingen som partner i KPMG, der han har vært siden 2008. Tidligere har Nilsen jobbet i IBM, PWC og EDB.

Breivik, som blir den nye lederen for EDB Ergogroup Consulting i Oslo, kommer fra stillingen som direktør for storkundesegmentet i Microsoft Norge hvor hun har jobbet siden 2010. Hun har tidligere vært konsulent i Capgemini.

Les mer om: