KARRIERE

Lederskifte i fiber-utfordrer

Toppsjef går etter halvannet år.

Ole E. Pedersen gir seg som toppsjef for fiber-utfordreren Broadnet etter halvannet år i sjefstolen. Inn kommer en ennå ukjent person med internasjonal erfaring, skriver selskapet i en melding.
Ole E. Pedersen gir seg som toppsjef for fiber-utfordreren Broadnet etter halvannet år i sjefstolen. Inn kommer en ennå ukjent person med internasjonal erfaring, skriver selskapet i en melding.
17. sep. 2013 - 15:24

Ole E. Pedersen gir seg som toppsjef i fiber-leverandøren Broadnet etter halvannet år i sjefsstolen. Broadnet ble kjøpt av det svenskbaserte oppkjøpsfondet EQT i 2011. De satte da inn tidligere Telia-topp Anders Igel i sjefsstolen mens de reorganiserte selskapet, som tidligere hadde navnet Ventelo.

Pedersen var begynte i Broadnet etter å ha ledet Hafslund Fibernett/Infiber, som nå inngår i Broadnet.

Hvem som tar over vil selskapet ikke si noe om per i dag, annet enn at dette dreier seg om en person med lang erfaring fra den internasjonale telekom-industrien.

Etter avtale med vedkommendes tidligere arbeidsgiver vil navnet først bli offentliggjort 21. oktober. Dato for tiltredelse er 1. november, og Pedersen vil jobbe tett mot ny leder frem mot denne datoen for å sikre best mulig overføring av stafettpinnen, skriver Broadnet i en melding.

Har du tips på hvem den nye toppsjefen er, så kontakt gjerne redaksjonen. Vi behandler alle tips konfidensielt.

– Jeg er stolt av å ha ledet de svært kompetente Broadnet-medarbeiderne gjennom en betydelig omstillingsprosess. Gjennom omstruktureringen av fire selskaper og etableringen av én felles forretningsmodell har Broadnet tatt en tydelig posisjon som fibercom-aktør i bedriftsmarkedet, sier Ole E. Pedersen i en kommentar.

Årsaken til Pedersens avgang skal være at selskapet nå er inne i en ny fase.

– Selskapet går nå over i en ny og spennende fase, og tidspunktet for lederskiftet har kommet. Jeg har jobbet tett med styret i denne fasen, og jeg ønsker min etterfølger lykke til med å lede Broadnet til å bli en ledende fiber-aktør i det norske bedriftsmarkedet, sier Pedersen.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.