Lederskifte i Katalysator Media

Din Side-gründer Bernhard Steen erstatter Tor Andersen som ny administrerende direktør i nettmediehuset Katalysator Media.

Din Side-gründer Bernhard Steen erstatter Tor Andersen som ny administrerende direktør i nettmediehuset Katalysator Media.

Etter rundt ett år i lederstolen overlater administrerende direktør Tor Andersen i Katalysator Media sjefstolen til Din Sides gründer og ansvarlige redaktør, Bernhard A. Steen.

- Tor Andersen var hyret inn for å sammenføye organisasjonene og gjennomføre de nødvendige kuttene. Nå er hans jobb gjennomført og vi skal konsentrere oss om det som er aller viktigst; redaksjon og salg, sier Bernhard Steen til digi.nos søsterpublikasjon Propaganda.

Han legger til at Andersen skal fortsette innen Katalysator Media-systemet med ansvar for flere nye prosjekter, i tillegg til at han fortsetter i styret i selskapet som snart har rundet sitt første år.

Katalysator Media er Norges første nettmediehus og består av DinSide, digi.no, iMarkedet og Propaganda. De fire nettavisene organisert i ett eierselskap og er samlokalisert med felles salgs- og IT-avdeling og administrasjon. Katalysator Medias største eiere er Katalysator AS, Telenor Plus Holding AS og Bernhard Steen.

Til toppen