KARRIERE

Ledig stilling som journalist i digi.no

Teknologi, datasikkerhet, personvern, og AI; vil du jobbe hos Norges største nettavis for IT-bransjen?

I digi.no har du mulighet til å jobbe med et stort spekter av ulike saker, og kan om du vil fordype deg i spesielle områder.
I digi.no har du mulighet til å jobbe med et stort spekter av ulike saker, og kan om du vil fordype deg i spesielle områder.
29. okt. 2019 - 12:00

Våre journalister i digi.no dekker datateknologi, datasikkerhet, personvern, kunstig intelligens, helseteknologi, forbrukerteknologi og digitalisering, både i Norge og internasjonalt. Vi er i vekst, og har i dag et bredt nedslagsfelt i og utenfor IT- og teknologibransjen.

Digi.no søker en dyktig og allsidig journalist som kan skrive om det viktigste som skjer innenfor disse områdene. Stillingen er et årsvikariat. 

Vår journalistikk inkluderer løpende nyheter, men vi tar oss også tid til å gå i dybden i sakene.

Feltet vi skriver om er i rask endring. Vi ser derfor etter deg som trives med å sette deg inn i nye ting. Det er ikke nødvendig å være noen ekspert på teknologi fra før. Vi har et godt og sosialt miljø der vi hjelper hverandre, men du må også trives med å jobbe selvstendig.

Hos oss får du mulighet til å sette deg inn i saker om alt fra Elon Musks nye satellitter til sikkerhetsbrudd på Iphonen din, og du kan være med når Norges største bedrifter blir utsatt for hackerangrep.

Digi.no retter seg mot alle som jobber med IT/datateknologi i en eller annen form, eller som bare er interessert i feltet. Nettstedet ble etablert allerede i 1996, og var landets første rene nettavis uten papirutgave. I løpet av de 23 årene digi.no har eksistert har vi vokst til å bli det største nettstedet for IT-profesjonelle.

Digi.no er den nest største redaksjonen i TU Media, etter TU.no. TU Media er samlingspunkt for alle som er opptatt av teknologi og vitenskap. TU Medias journalistikk informerer arbeidsliv, samfunn og beslutningstakere slik at de bedre kan løse fremtidens utfordringer. Som journalist i digi.no blir du en del av et stort og kompetent redaksjonsmiljø.

Stillingen er et vikariat i 12 måneder. Digi.no-redaksjonen består i dag av 6 årsverk inkludert redaktøren, i tillegg til frilansere. 

Spørsmål kan rettes til redaktør for digi.no, Kurt Lekanger, på telefon 402 10 140.
Søknad sendes til: kurt@digi.no innen 9. desember 2019.

NJ-klubbleder i TU Media er Tuva Strøm Johannessen, som kan nås på telefon 93698810.

Teknisk Ukeblad Media AS utgir TU.no, digi.no, Diskusjon.no, Insidetelecom.no, tjenestene Delta V, TU Jobb, TU Event, samt bladet Teknisk Ukeblad. I tillegg driver selskapet fagbladet Våre Veger og veier24.no. TU Media har en omsetning på ca. 110 millioner kroner, ca. 70 ansatte og en samlet digital trafikk på ca. 2,4 millioner unike brukere per måned. Medieselskapet eies av TEKNA og NITO.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.