Legg IE-intervjuet på din egen side

digi TV-programmet om Internet Explorer 6 og 8 ligger nå også på Youtube.

Legg IE-intervjuet på din egen side

digi TV-programmet om Internet Explorer 6 og 8 ligger nå også på Youtube.

Denne ukens intervju med Rune Zakariassen hos Microsoft Norge om IE6 og IE8 har inneholder en del informasjon som kan være nyttig for mange, ikke minst IT-sjefer i en del bedrifter som i dag ikke har gått vekk fra åtte år gamle Internet Explorer 6. digi.no har blitt oppfordret til å gjøre dette opptaket så tilgjengelig som mulig.

Vi har derfor valgt å legge det ut på Youtube, slik at det er enkelt for alle som ønsker det å integrere videoen på sin egen webside. Vi oppfordrer alle som er interessert til å gjøre nettopp dette.

Dessverre er det slik at Youtube ikke tillater videoopptak som varer i mer enn ti minutter. Intervjuet med Zakariassen er derimot nesten 45 minutter langt. Derfor har vi vært nødt til å dele det opp i fem deler, hver på omtrent ni minutter.

Det er enkelt å integrere videoer fra Youtube på sin egen webside. Normalt vil det bare dreie seg om å kopiere inn en liten kodesnutt som gjøres tilgjengelig når man klikker på feltet nederst til høyre for videoen. Den nødvendige koden finnes i feltet «Embed».

Samtlige er tilgjengelige på denne siden, riktignok ikke helt i rekkefølge, samt nedenfor, selvfølgelig.

Det er fortsatt mulig å se videoen i sin helhet på denne siden eller å laste ned videoen i WMV, DivX eller h.264-format.

Til toppen