Legger mobil til «trippel play»

Lyse Tele utvider sin trippel-tjeneste med telefoni, bredbånd og digital-TV til også å gjelde mobiltelefoni.

Lyse Tele utvider sin trippel-tjeneste med telefoni, bredbånd og digital-TV til også å gjelde mobiltelefoni.

Rogaland-bedriften Lyse Tele leverer såkalt trippel play (Internett, telefoni og digital-TV) til

18.000 husholdninger på landsbasis. I tillegg har selskapet 21 000 øvrige telefonikunder - fast og mobil.

Nå utvider Lyse Tele sitt trippel play-tilbud, der også mobiltelefoni er innlemmet i tilbudet. Selskapet tilbyr sine partnere å integrere mobiltelefoni som den fjerde tjenesten i sin franchiseløsning.

- Det vil da være mulig å tilby inntil 365 gratis samtaler i året og alle digitale tjenester på én faktura. Kvadruppelplay blir ikke den nye betegnelsen på våre tjenester. Det skal være et komplett trippel play-tilbud, opplyser selskapet i en pressemelding.

- Vi er fornøyd med at vi kan putte enda en tjeneste inn i den pakken som vi har inngått en rekke avtaler om det siste året, sier produktsjef Roar Børresen i Lyse Tele.

Lyse Tele har forhandlet fram gunstige avtaler på mobiltelefoni, som nå blir tilbudt partnere. Fellesnevneren for virksomheten er å tilby enkle og brukervennlige tjenester.

Børresen mener kunder som utnytter tilbudet optimalt kan spare nær 2.300 kroner per år.

Abonnenter som både har fasttelefon- og mobiltelefonabonnement har inkludert en gratis to minutters samtale fra hver av telefonene. I tillegg får de en felles faktura på de tjenestene de kjøper.

Bykle Breiband er den første partneren som vil tilby mobiltelefoni til sine abonnenter etter denne ordningen. Bredbåndsleverandøren ser flere sammensmeltinger av mobiltelefoni og bredbånd framover, som for eksempel WLAN.

Til toppen