JUSS OG SAMFUNN

Lei av å fortelle hvem du er?

Jeg er det! Jeg er lei av å fortelle hva jeg heter, hvilken vei jeg bor i, hvilket nummer i veien jeg bor i, hva stedet jeg bor på heter, hva postnummeret mitt er, hva kontonummeret mitt er, hvilket brukernavn jeg ønsker meg, hvilket passord jeg foretrekker, hvilket passord jeg foretrekker én gang til (puh!)

Jostein Borgmo
23. feb. 1999 - 13:02

Som jeg ønsker å få varene sendt til samme sted som regningen og ­ hvis ikke ­ navn, postnummer, adresse og sted én gang til (ofte uansett). Jeg er lei av å gjenta dette hver eneste gang jeg skal ha med meg varer ut av en ny butikk. Og ­ for å være ærlig ­ jeg er oftere og oftere på vei ut av en ny butikk med varer i handlekurven.

Hvis du har det som meg og i tillegg har PC og en 4.0-browser eller bedre, kan du nå få gjort noe med det. Idealab! tar elektronisk handel et langt stykke videre og lanserer eWallet. eWallet er gratis programvare, som du heller ikke betaler for å bruke.

Gå til ewallet.com.

Klikk på download.

Deretter fyller du din personlige betalingsinformasjon inn i din wallet. Når du senere kommer til kassen i en elektronisk butikk drar du rett og slett det kortet du ønsker å bruke over til browservinduet.

Vi testet eWallet på barnesandnoble.com og cdnow.com, og det hele fungerte perfekt. På
Bokkilden derimot hadde ennå ingen vært og handlet med eWallet.

Derfor fikk vi i stedet opp en dialogboks hvor eWallet spurte oss om vi ønsket beskjed når det blir mulig å bruke eWallet på

Bokkilden. Det klikket vi OK til, og det som nå skjer er at noen hos eWallet setter seg ned og gjør det som skal til for at sakene også virker på Bokkilden. Informasjonen i eWallet er kryptert, og uten ditt passord forblir informasjonen din eiendom.

Den eneste innvendingen jeg måtte ha mot eWallet er at den ennå ikke virker for oss Mac-brukere. Men: De skriver at det er viktig å tilfredsstille sånne som meg (Vi får trøste med Autofill i Explorer 4.5 så lenge.)

Surf out and buy!

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.