Leiebolig og bruktbil på mobilen

Er du på jakt etter bolig til leie eller etter bruktbil, er kanskje mobiltjenestene der du får en SMS-melding med siste nytt tingen for deg?

Nå lanseres to tjenester som vil kan sende deg tekstmeldinger med informasjon om boliger til leie eller bruktbiler. Tjenesten "Bolig til leie" er en SMS-melding med informasjon om nye boliger til leie som har dukket opp på markedet. "Bruktbilvarsling" skal på samme måte gi beskjed når det dukker opp nye bruktbiler på markedet.

Disse tjenestene representerer de to første elementene av et samarbeid mellom FINN.no AS og Schibsted Telecom AS om mobile tjenester.

- Et samarbeid med Finn er helt i tråd med vår strategi. Vår målsetting er å finne viktige strategiske partnere som vi kan samarbeide med om å utvikle og distribuere nye mobile tjenester. Alliansen med Finn er i så måte svært viktig for oss, sier Per Håkon Fasting, direktør i Schibsted Telecom i en pressemelding.

Også utvikling av mobile tjenester med tanke på de nye mobile tjenestene GPRS og UMTS omfattes av avtalen

Schibsted Telecom er et heleid Schibsted selskap. Som del av Schibsted Telecoms strategi for å bli ledende på mobile tjenester i Norge og Skandinavia, er selskapet inpoc.no etablert. Her er både Aftenposten og VG inne på eiersiden.

Til toppen