RESULTATERFINANS

Lekkasje i Telecomputing

Sendte interne tall til feil mottager, og oppgir derfor foreløpige resultattall allerede nå.

16. juli 2008 - 09:47

Telecomputing er et norsk børsnotert selskap som leverer IT-drift og konsulenttjenester. Selskapet var vedlig i vinden da det ble startet, og er blant annet kreditert for å ha skapt begrepet ASP, Application Service Provider.

Selskapet skulle egentlig legge frem sine resultater for andre kvartal den 14. august i år, men i en børsmelding forteller de at de nå legger frem foreløpige tall fordi intern informasjon om tallene har kommet på avveie som følge av en feilforsendelse:

I forbindelse med sluttføring av regnskapstall for 2. kvartal 2008 og den interne distribusjonen av disse har det ved et uhell kommet informasjon til feil mottager. Dette har medført risiko for at det kan foreligge ulik informasjon i markedet. Situasjonen er drøftet med Oslo Børs som har rådført selskapet til å tilrettelegge for at hele markedet har den samme informasjonen. TeleComputing har derfor besluttet å offentliggjøre foreløpige regnskapstall for 2. kvartal 2008.

Den fullstendige resultatrapporten med de endelige tallene vil bli presentert 14. august som planlagt.

De foreløpige tallene viser at omsetningen endte på 229 millioner kroner, en vekst på 23,4 prosent fra 185,5 millioner for et år siden.

Driftsresultatet endte på 14,7 millioner kroner, opp fra 11,3 millioner for et år siden.

Den norske virksomheten sto for 107,6 millioner av omsetningen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.