Lengter tilbake til Akersgata

Arne H. Krumsvik skal starte som redaktør og daglig leder av nettredaksjonen til Dagbladet 1. august. Han slutter i SOL fordi han lengter tilbake til Akersgata.

Arne H. Krumsvik skal starte som redaktør og daglig leder av nettredaksjonen til Dagbladet 1. august. Han slutter i SOL fordi han lengter tilbake til Akersgata.

- Dette er naturligvis en spennende utfordring, sier kanalsjef Arne H. Krumsvik i Scandinavia Online som har sagt ja til å ta den nye jobben som redaksjonell og kommersiell leder av Dagbladet:på nettet.

- Det oppsto en mulighet, og jeg grep den, sier han til digi.

- Jeg har nok lengtet tilbake til et journalistisk miljø. Krumsvik legger til at han er stolt av det han har fått til i Scandinavia Online

-Mitt ansvarsområde har vært det redaksjonelle i SOL. Vi har eksperimentert endel med multimedier. Blant annet bruker alle journalistene våre en minidiskspiller under intervjuene. Jeg håper å kunne overføre noe av denne tankegangen til Dagbladet, sier han, men vil ikke gå ut med noen programerklæring på det nåværende tidspunkt.

- Det som er helt klart er at jeg skal viderføre det Dagbladet står for på papir. Men vi skal ikke lage papiravis på skjerm, sier han.

Ifølge avisen selv, har nettstedet hittil kun vært et prøveprosjekt. Nå starter alvoret for fullt.

Krumsvik opplyser at god betaling ikke var noe argument for å ta den nye jobben.

- Jeg går ned i lønn, sier han.

Krumsvik jobbet i Verdens Gang fra 1991 til 1996, først på desken, deretter som prosjektleder i nettredaksjonen. Han startet i Schibsted Nett i juni i fjor og ble med over i nye SOL ved årskiftet.

Til toppen