RESULTATERFINANS

LetsBuyIt.com på børs i juli

Den 12. juli planlegger e-handelsselskapet LetsBuyIt å la seg notere på den tyske teknologibørsen Neuer Markt. Selskapet har tidligere utsatt notering på grunn av et tørt kapitalmarked.

Sigvald Sveinbjørnsson
20. juni 2000 - 16:48

E-handelstjenesten LetsBuyIt.com N.V. skal på børs. Det lover selskapet, som i mai i år utsatte sitt første forsøk på å bli tatt opp på den tyske teknologibørsen Neuer Markt. Selskapet skal hente inn en del penger i en emisjon i forkant av emisjonen, men kan ikke fortelle hvor mye.

- Dette blir klart den 3. juli sier informasjonssjef Rune Kibsgaard Sjøhelle til digi.no.

Les mer om utsettelsen:
LetsBuyIt utsetter børsintro
Han er optimistisk forut for noteringen.


- Vi har fått meget gode signaler fra investormiljøet, og føler at det er på tide å komme oss på børsen nå, sier Sjøhelle til digi.no.

I en pressemelding skriver Martin Coles, konsernsjef for Letbuyit.com, at kapitalen selskapet får inn ved børsnoteringen skal brukes til å ekspandere ut i Europa, og verden for øvrig.

Selskapet driver med et e-handelskonsept som kalles samhandling: Flere går sammen om å kjøpe et produkt, i håp om å få det billigere. Letsbuyit.com står for tilretteleggingen av salget.

I mai hadde letsbuyit.com en eventyrlig måned, skriver selskapet i en pressemelding.

- Antallet medlemmer vokste med over 30 prosent, til totalt 625 000. I samme periode økte ordrevolumet med 80 prosent fra måneden før - til 4,3 millioner euro (34,3 millioner norske kroner), opplyser Kibsgaard Sjøhelle i pressemeldingen.

3. juli åpnes emisjonen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.