RESULTATERFINANS

LetsBuyIt legger ned i 11 land

Kriserammede Letsbuyit legger ned virksomheten i samtlige land de har etablert sin samkjøpbutikk unntatt Sverige, Tyskland og England.

3. jan. 2001 - 13:50

Det er sterk lut ledelsen i LetsBuyIt.com tar i bruk i håp om å redde stumpene av virksomheten. Av de 14 landene selskapet er etablert i vil virksomheten bare fortsette i tre, skriver Computer Sweden.

Det er kun nettbutikkene i Sverige, Tyskland og England som blir igjen, mens nettsatsingen opphører i Belgia, Danmark, Spania, Frankrike, Irland, Italia, Nederland, Norge, Sveits, Finland og Østerrike.

Ifølge den svenske IDG-avisen har investorene brukt 750 millioner svenske kroner på LetsBuyIt-eventyret. Dersom det stemmer har selskapet brukt én million kroner hver dag mens selskapet har vært i drift.

Og da må vi spørre:

Nasdaq stuper, vi ser mannefall og lønnskutt i verdens IT-bransje, nye resultatvarsler kommer fra det ene dataselskapet etter det andre, og de internasjonale nettkonsulentene må stramme kraftig inn; står Norge overfor den samme utviklingen?

Ja, jeg tror vi vil se mannefall og lønnskutt i norsk IT-bransje i 2001
Nei, konjunkturen i norsk IT-bransje tilsier fortsatt høy sysselsetting og høye IT-lønninger i 2001
Vet ikke, det er ingen gitt å spå situasjonen om seks til tolv måneder

Trykk her for å se resultatet så langt
Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.