LetsBuyIt restarter

Det mye omtalte e-handelsselskapet LetsBuyIt.com er "back in business". Fra andre kvartal gjenopptas virksomheten utenfor hovedmarkedene.

Det mye omtalte e-handelsselskapet LetsBuyIt.com er "back in business". Fra andre kvartal gjenopptas virksomheten utenfor hovedmarkedene.

Det tidligere konkurstruede e-handelsselskapet LetsBuyIt.com har i dag fått tillatelse av domstolen i Amsterdam til å gjenoppta virksomheten.

Stenging av kontorer i syv land og nedbemanningen fra 350 til 150 medarbeidere vil fortsette i henhold til den fremlagte restruktureringsplanen.

- Vi flyttet driften av den norske tjenesten til Stockholm allerede i august, sier Guro Halvorsen, landskoordinator for Norge, til digitoday.no. Vi regner nå med at den norske tjenesten vil være oppe igjen helt i starten av andre kvartal, fortsetter hun.

Etter å gjennomført en mye omtalt finansieringsrunde som ga tilsagn om 52 millioner euro i kapitalinnsprøyting er selskapet nå altså friskmeldt. Dermed vil selskapet gjenoppta salget på sine Internettsider.

I første omgang vil utestående gjeld bli betalt, deretter vil kunder som tidligere har bestilt varer nå få disse levert. I tillegg vil kunder som har betalt, men avbestilt bestillinger, få penger i retur.

Den videre virksomheten i Tyskland, England, Frankrike og Sverige vil bli gjenopptatt i løpet av få dager. I selskapets øvrige markeder tar man sikte på å gjenoppta salget i løpet av andre kvartal i år.

Til toppen