RESULTATERFINANS

LetsBuyIt snur kanskje - igjen

Det går nå rykter om at Internett-butikken LetsBuyIt stopper sin børsnotering - igjen.

10. juli 2000 - 09:30

Siden fallet i april har teknologiaksjene slitt med stor usikkerhet. Særlig Internett-butikker som selger til privatkunder (såkalt B2C) har slitt tungt etter at en rekke butikker har gått konkurs.

De lave aksjekursene fikk LetsBuyIt.com til å stoppe sine børsnoteringsplaner 24 mai, for kursen ble for lav for gründerne. Men så ombestemte selskapet seg, kanskje fordi det ikke er noen tegn til snarlig lysning. Etter planene være på den tyske børsen Neue Markt i morgen, men nå går det rykter om en ny stopp.

LetsBuyIt har gjennomført et spredningssalg med en kurs på 6-7 euro, men i gråmarkedet omsettes nå aksjen deres til 5,7 euro, skriver nyhetstjenesten Cnet. Fallet reflekterer resten av markedet - Neue Mark falt 20 prosent i andre kvartal.

Men LetsBuyIt trenger pengene et spredningssalg vil innbringe - selskapet tapte nesten 200 millioner kroner på en omsetning på 18 millioner kroner. Selskapet sikter mot å gå i pluss i 2003.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.