Lettere å handle aksjer på nett

Karl Johan Fonds går nye veier for å hjelpe kundene. Nå kan du få online hjelp i sanntid samtidig som du kjøper aksjer.

Karl Johan Fonds ASA gjør det nå lettere for investorer å handle aksjer på nett ved at brukerne får realtime opplæring i bruk av handelsløsningen. Opplæringen er laget ved hjelp av WIST (Website Information Support & Training).

- Den nye webtjenesten er et hjelpemiddel for investorer til å få presentert mengder av informasjon på en enkel og lettfattelig måte. Ved hjelp av lyd og bilde veiledes kunden gjennom handelsprosessen steg for steg, sier markedsansvarlig Espen Andersen i Karl Johan Fonds i en pressemelding. - Vi gjør denne satsingen først og fremst slik at kunden lettere kan gjøre seg kjent med vår tjeneste. Supportkostnadene reduseres, samtidig som at kunden på en mer effektiv måte kan bruke tjenesten, sier Andersen.

I dag må selskapene legge til mer funksjonalitet for å differensiere seg fra konkurrenter. Dette øker kompleksiteten i produktene og dermed blir vedlagt opplæring essensielt for at brukerne skal føle trygghet og bli lojale kunder, sier Ole Martin Dahle, administrerende direktør i M2S Norge AS, i pressemeldingen.

Til toppen