Lettere å huske taxi-nummeret før julebordsesongen

Lei av panfløytemusikk i røret mens du fortvilet prøver å bestille drosje etter julebordet? Tele-leverandøren Consorte har nå inngått en kontrakt med Oslo Taxi som blant annet skal hjelpe drosjene å betjene kundene raskere og mer effektivt.

Oslo Taxi satser på bedre kundebehandling.

Drosjesjåførene lanserer nå sitt nye hovednummer 02323. Dette vil erstatte det velkjente 22 38 80 90. Samtidig skal Consorte hjelpe Oslo Taxi med å utvikle en funksjonalitet som gjør det mulig for Oslo Taxi å betjene kundehenvendelser på en raskere og mer effektiv måte.

Det nye telefonnummeret er lett å huske. Kundene vil dessuten oppleve å komme raskere frem til Oslo Taxi, heter det i en pressemelding.

Utover dette vil ikke taxikundene merke vesentlig forskjell på kort sikt.

- Gjennom det neste halve året skal Consorte i samarbeid med Oslo Taxi utvikle helt ny og avansert IN-funksjonalitet som vil være unik i europeisk sammenheng. Dette betyr i praksis at man hurtigere og mer optimalt vil kunne koble informasjon om innringer med informasjon om bilparken. Løsningen
skal integreres med Oslo Taxi sin eksisterende IVR-teknologi og medfører betydelige kostnadsbesparelser, fordi all telefontrafikk legges ut i telenettet via Consortes sentral, uttaler selskapene i pressemeldingen.

Samtidig jobbes det med en online web-funksjonalitet hvor Oslo Taxi til enhver tid vil kunne se hvor mange kunder som venter på svar og hvor de ringer fra. Dermed kan Oslo Taxi kan direkte gjennomføre prioriteringer i telefonkøen, som gjør at både kundeservice og utnyttelse av bilparken optimaliseres.


Til toppen