Lettere søking i Palms adressebok

Å søke enkelt i Palms adressebok er ikke alltid en enkel oppgave, men hvis man bare hadde hatt en litt bedre søkefunksjon, så hadde den vært kjempebra.

Palm er laget for at man skal kunne utvide med den funksjonaliteten man trenger. Nettopp derfor er systemet utrolig kjapt sammenlignet med andre plattformer som har all funksjonaliteten som i det hele tatt går an å dytte inn.

Et av de programmene som lider litt er adresseboken.

Eller - det vil si: adresseboken er veldig bra, men å søke i en litt stor adressebok er ikke alltid en morsom opplevelse.

Benc Software Production har laget en såkalt HackMaster extension, et slags plugin, som gjør hele søkefunksjonen bortimot behagelig.

I den innebygde søkefunksjonen søkes det etter de første bokstavene i den delen av navnet det er sortert på.

PopUp Names, derimot, kan sortere slik du vil, vise deg de sist brukte adressene, lage egne søk, kopiere adresser slik at man kan lime inn i andre programmer, delt skjerm så man kan se detaljer mens man blar seg igjennom listen og mye mye mer!

Programmet fyller opp en veldig nyttig funksjon for enhver aktiv bruker av Palm, og er nesten å regne som et "must have". Siden det ikke koster mer enn $12.95 fra Benc Software Productions nettsted, er det få unnskyldninger for ikke å anskaffe seg det.

Til toppen