BEDRIFTSTEKNOLOGI

Leverandører garanterer for åpne lagringsnett

Under bestemte forutsetninger garanterer Compaq, EMC, Hitachi og IBM at deres diskskap kan brukes om hverandre i integrerte lagringsnett (SAN).

6. juni 2001 - 09:02

I et initiativ fremmet gjennom lagringsforbundet SNIA (Storage Network Industry Association), garanterer Compaq, EMC, Hitachi og IBM at diskløsninger fra de fire kan brukes om hverandre i lagringsnett med fibre channel-svitsjer fra henholdsvis Brocade og McDATA. De fire lagringssystemleverandørene har også undertegnet avtaler seg imellom for å forenkle kundestøtte til heterogene lagringsnett.

SNIA, som samler alt som er av ledende internasjonale lagringsleverandører, har opprettet et eget forum for kundestøtte til heterogene løsninger. De seks selskapene som er med på det første initiativet, har status som grunnleggere av dette forumet, døpt Supported Solutions Forum.

Hensikten med testede løsninger for heterogene lagringsnett er å sørge for reell interoperabilitet, slik at kunder kan redusere kostnader og oppnå større fleksibilitet ved å konsolidere sine lagringsnett.

Forumet for støttede løsninger skal arbeide videre med å teste større konfigurasjoner av heterogene lagringsnett, og trekke inn flere komponenter fra flere leverandører.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra