LG forlater ikke Windows Phone

Men vil konsentrerer seg mer om den plattformen som etterspørres.

LG forlater ikke Windows Phone
LG vil fortsette å tilby Windows Phone-baserte smartmobiler, men selskapet prioriterer nye Android-modeller. Bilde: LG

LG var blant de første mobilleverandørene som tok i bruk Windows Phone. Selskapet var også blant de første til å si at det var misfornøyd med salget av Windows Phone-baserte mobiler.

Ifølge Korea Herald skal en person i LGs ledelse, under en telekonferanse om selskapet kvartalsresultater i forrige uke, ha fortalt at selskapet planlegger å fokusere på smartmobiler basert på Android. Vedkommende skal videre ha sagt at selskapet tar et skritt tilbake når det gjelder Microsofts plattform, men vil fortsette med forskning og utvikling innen Windows Phone-baserte mobiler.

En annen talsperson for LG, som siteres av Korea Herald, sier at salgstallene for Windows Phone globalt ikke er meningsfylte, og at selskapet for tiden ikke har planer om å lansere noen ny, LG-produserte Windows-mobiler med det første.

En del teknologinettsteder ser ut til å ha tolket dette som at LG nå forlater Windows Phone helt.

– Ikke noe av dette er sant, sier en talsmann for LG til Pocket-lint. Han mener at Korea Herald her har vist sin spekulative side.

– Vi er fortsatt engasjert i Windows Phone, men akkurat nå fokuserer vi på Android fordi det er der etterspørselen finnes. Men uavhengig av hvilket OS, vil LG tilby forbrukere et så bredt utvalg som mulig, sier talsmannen.

    Les også: