ANALYSER

LG-mobil inn på topplisten

NetCom rangerer julisalget av smartmobiler.

Smartmobilen er fin å ha med seg også i ferien. Bildet viser en LG G3, som er blant nykommerne på topplisten til NetCom i juli.
Smartmobilen er fin å ha med seg også i ferien. Bildet viser en LG G3, som er blant nykommerne på topplisten til NetCom i juli. Bilde: LG Electronics
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
31. juli 2014 - 12:57

Mens topplisten til NetCom for juni var ganske kjedelig – med ingen nykommere og bare mindre justeringer siden mai – har det skjedd litt mer i juli, som vanligvis på og mange måter er en stille periode.

Selv om ingen virker i stand til å true mobilene på de to øverste plassene, henholdsvis iPhone 5S og Galaxy S5, har det skjedd mer lenger ned på listen.

HTC-mobilen One M8 har forsvunnet ut av listen, men har blitt erstattet av en telefon fra en annen mindre leverandør, LG. LG G3 er selskapets nyeste toppmodell, som ble testet av Dinside i juni. Ifølge NetCom har G3 hatt en fin salgsutvikling i juli, men ikke bedre enn at de må nøye seg med en niende plass.

Den andre nykommeren på listen er Samsung Galaxy Express II, som gikk rett inn på femteplass. Dette omtales som en rimelig 4G-mobil. Derimot har Samsung Galaxy S4 Active forsvunnet ut av topp ti.

Blant mobilene som også var på listen i juni, gjør Sony Xperia Z2 det største spranget, fra 7. til 3. plass. Ifølge NetCom har denne modellen som svært godt i juli, men selvfølgelig ikke like godt som 5S og S5.

Den største bevegelsen nedover på listen, som rykket ned fra 5. til 8. plass.

1 (1) Apple iPhone 5S

2 (2) Samsung Galaxy S5

3 (7) Sony Xperia Z2

4 (3) Samsung Galaxy S4 LTE+

5 (ny) Samsung Galaxy Express II

6 (4) Apple iPhone 4S

7 (6) Sony Xperia Z1 Compact

8 (5) Apple iPhone 5C

9 (ny) LG G3

10 (9) Samsung Galaxy Note 3 LTE

Tallene er basert på salgsvolum i NetCom-butikkene, via NetComs nettsted, gjennom selskapets kundesenter og hos andre forhandlere som selger NetCom-abonnementer. Plasseringen i juni er oppgitt i parentes.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.