FORBRUKERTEKNOLOGI

LG offentliggjorde iPhone-lignende mobil

Flere detaljer om LGs Prada-designede mobiltelefon ble offentliggjort i dag. Blant annet prisen.

18. jan. 2007 - 12:00

Bilder at LG Electronics kommende Prada Phone, KE850, har lenge vært tilgjengelig, men i dag offentliggjorde selskapet for første gang detaljer om funksjonaliteten, lanseringsplanene og prisen til mobil som utseendemessig er til forveksling lik Apples kommende iPhone.

Mobilen har fått Prada-navnet fordi den er utviklet og designet i samarbeid med det italienske motehuset Prada. Det loves eksklusiv kvalitet.

I likhet med iPhone mangler KE850 vanlig tastatur, men har i stedet en trykkfølsom skjerm på tre tommer. Det er ikke blitt offentliggjort offisielle bilder av selve brukergrensesnittet.

Mobilen har i likhet med iPhone et 2 megapiksels kamera, støtte for Edge, men ikke 3G (UMTS), og den er omtrent 12 mm tykk.

Mobilen støtter multitasking, slik at brukeren kan spille av musikk samtidig som man mottar eller sender meldinger. Medieavspilleren støtter formatene MP3, ACC, ACC+, WMA, RA, MPEG4, H.263 og H.264. Dessuten kan mobilen brukes til å lese Microsoft Office-dokumenter og PDF-filer, samt vise Flash-innhold.

I motsetning til iPhone har Prada Phone støtte for eksterne minnekort av typen MicroSD, men det ser ut til at den mangler WLAN-støtte. Hvor stor lagringskapasitet Prada Phone vil leveres med, er ikke oppgitt. iPhone vil leveres med solide 4 eller 8 GB lagringskapasitet.

Mobilen måler 98,8 × 54 ×12 mm og har støtte for Bluetooth 2.0 og USB Mass Storage. Vekten er ikke oppgitt, men ifølge uoffisielle kilder skal den være 85 gram. Mobilen vil i første omgang, fra slutten av februar, selges i de største, europeiske landene, blant annet i utvalgte Prada-butikker. Prisen starter på 600 euro.

Nedenfor kan du se en Youtube-video (på fransk) som demonstrerer KE850.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.