TELEKOM

LG viste fram sin første Android-mobil

Men vil fortsatt satse mest på Windows Mobile.

LG LG-GW620
LG LG-GW620
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
14. sep. 2009 - 11:13

LG Electronics kunngjorde i dag at selskapet skal lansere smartmobilen LG-GW620 i utvalgte europeiske markedet i fjerde kvartal i år. Dette er selskapets første mobil basert på Android-plattformen.

Foreløpig er det ganske sparsomt med detaljer som har blitt sluppet om denne mobilen, men LG oppgir at den vil leveres med en berøringsskjerm på 3 tommer og QWERTY-tastatur.

- Målet vårt er å tilby et bredt utvalg av smarttelefoner for å tilfredsstille de ulike preferansene til dagens kunder. Denne Android-mobilen er bare én av mange smarttelefonmodeller vi planlegger å introdusere i årene som kommer, sier Skott Ah, toppsjef for LG Electronics Mobile Communications Company, i en pressemelding.

Selskapet kunngjorde tidligere denne måneden at det skal introdusere minst 13 nye smartmobiler med Windows Mobile i løpet av de neste 16 månedene.

LG LG-GW620
LG LG-GW620

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.