Ligg i parken og søk på jobb

aetat tilbyr nå sin stillingsbase på WAP og dermed kan du søke alle ledige stillinger i Norge direkte på mobiltelefonen.

aetat tilbyr nå sin stillingsbase på WAP og dermed kan du søke alle ledige stillinger i Norge direkte på mobiltelefonen.

Stillingsbasen til aetat er landsdekkende, og inneholder daglig i overkant av 20.000 ledige stillinger - langt mer enn "konkurrentene" StepStone og Jobline.

Tjenesten gjøres tilgjengelig gjennom Telenors WAP-portal, og kan ellers finnes her

Med denne lanseringen tar aetat enda et skritt videre når det gjelder å gjøre stillingsbasen tilgjengelig for nye brukergrupper, skriver etaten i en pressemelding.

Stillingsdatabasen som finnes på WAP er identisk med den som ligger på aetat sine internettsider. aetat kan skilte med rundt 100.000 unike brukere på sine nettsider hver dag.

Det betyr at du kan ligge på ryggen i parken med din nyinnkjøpte WAP-telefon, du kan søke frem ledige stillinger via yrkeskategorier eller via geografiske søk, du kan få opp den aktuelle arbeidsgiverens telefonnummer eller e-postadresse, og du kan ta kontakt umiddelbart. Fremdeles mens du ligger på ryggen i parken.

Ifølge pressemeldingen regner mobilleverandørene med at det i løpet av sommeren vil være over 10.000 WAP-telefoner i omløp i Norge.

Førstemann ut med ledige stillinger på WAP, var jobbformidlingstjenesten Jobpilot.
Les mer om dette her:
WAP deg til ny jobb


Til toppen