KARRIERE

Lindblad til Client Computing

Client Computing, som tilbyr programvare og tjenester via nettet, har ansatt Jan Henrik Lindblad som ny administrerende direktør. Lindblad var sist sjef for programvareselskapet Getronics TeamWide.

Therese Werenskiold
26. jan. 2000 - 05:44

Jan Henrik Lindblad (39) har de siste syv årene hatt ulike lederstillinger i Ark ASA (nå Getronics), sist som administrerende direktør for Getronics' datterselskap Getronics TeamWide AS.

Lindblad er nå ansatt som administrerende direktør i Client Computing, et selskap som tilbyr programvareløsninger via Internett (en såkalt ASP eller Application Service Provider). Han tar over jobben etter Ole T. Mannes, som ifølge en pressemelding skal begynne som teknisk direktør i selskapet.

Client Computing satser på å bli en ledende ASP i Norden, med fokus på konsulenttjenester, fjerndrift og nettbasert utleie av programvare og maskinvarekapasitet til private og offentlige virksomheter.

Lindblad skal ifølge pressemeldingen lede denne oppbyggingen.

Selskapet vil også legge opp til en offensiv vekststrategi basert blant annet på oppkjøp og strategisk partnerskap både nasjonalt og internasjonalt.

Svein Jacobsen er tilsatt som ny styreformann i selskapet. Jacobsen er også styreformann i Proxima, Stento og Glamox, og viseformann i Tomra.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.