Linpro vant tilbake A-pressens nettaviser

Linpro har fra mars overtatt drift av over 40 nettaviser i A-pressen.

Linpro har fra mars overtatt drift av over 40 nettaviser i A-pressen.

Linpro har fått oppdraget av A-pressen Interaktiv som forvalter drift av Norges største samkjøring av nettaviser. For Linpro er dette en comeback i forhold til en tidligere kunde.

Salgs- og markedssjef i Linpro, Jan William Haagensen, betegner avtalen som en «prestisjekontrakt».

– A-pressen har valgt å returnere til Linpro for drifting av sine tjenester. Med over 40 aviser samlet i en driftsløsning er dette også en av de mest komplekse installasjonene i Norge og kanskje i Norden, sier Haagensen.

Administrerende direktør i A-pressen Interaktiv, Kåre J. Andersen, begrunner den nye kontrakten med Linpro med at de har «gjennomført sine planer om å satse på drift av større løsninger».

Linpro skal stå for den tekniske driften av løsningen basert på Linux, Oracle database og publiseringsløsningen til Escenic. Selskapet skal også levere maskinkapasitet og lagringsnettverk. Løsningen er redundant og skal være tilgjengelig døgnet rundt hele uka. Kontrakten har en initiell varighet på tre år.

Linpro sier seg fornøyd over å være anerkjent som konkurransedyktig på både pris og kompetanse. Fra før har selskapet mediekunder som NRK, TVNorge og Aftenposten.

Til toppen