Linus Dolk ansatt som operativ leder i Solidsquare

Linus Dolk, operativ leder i Solidsquare.
Linus Dolk, operativ leder i Solidsquare. (Foto: Solidsquare)

Nytt om navn

«Nytt om navn» er vår spalte hvor vi publiserer oppdateringer om folk som enten blir ansatt, slutter eller bytter jobb i IT-bransjen. 

Har du tips? Send noen linjer eller pressemelding til tips@digi.no. Husk å legge ved et portrettbilde!

Se alle Nytt om navn-saker på vår samleside »

Linus Dolk er fra 1. august ansatt som ny operativ leder i konsulentselskapet Solidsquare, opplyser selskapet i en pressemelding. 

Han kommer fra en lederstilling hos Netlight Consulting, der han har hatt ansvaret for daglig drift av selskapets norske del. 

– Vi kjenner Linus godt etter å ha jobbet sammen tidligere og vi er veldig glad for at han nå er på plass i Solidsquare. Linus tar med seg bred erfaring innen ledelse og salg fra Netlight som blir viktig for Solidsquare i vår videre vekst, sier Claus Fasseland, daglig leder i Solidsquare.

Selskapet opplyser i pressemeldingen at de siden oppstarten i 2014 har bygget opp et team av utviklere, designere og prosjektledere, og at selskapet legger opp til at ansatte kan teste ut egne forretningsidéer i det de selv mener er et nyskapende fagmiljø – og samtidig få full lønn. 

– Jeg har fulgt Solidsquare siden starten fra sidelinjen og er meget imponert av hva de har fått til. Gleder meg stort til å bli en del av bedriften og jobbe videre med innovasjonsarbeidet. Gjennom å bygge en kultur der kunde, Solidsquare og konsulenten er i symbiose skapes et solid fundament til innovasjon, sier Dolk i pressemeldingen.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen